Originalni CD-keyevi, gamecardovi, PC igre

 

Postoji nekoliko poznatih web trgovina koje prodaju PC igre, CD-keyeve, gamecardove i ostale digitalne proizvode putem interneta. Preko eKupovine možete naručiti bilo koju igru/CD-key/game card.

 

Originalni CD-keyevi: Igre se kupuju od velikih dobavljača igara i CD-keyevi se skeniraju sa originalnih kutija i spremaju u bazu podataka, pa se mogu automatski isporučiti u roku od 5-15 minuta. Igranje originalnih igara ne mora biti luksuz. Zašto bi preplatili igru u trgovini, ako je možete dobiti po puno nižoj cijeni?!

Garancija: U slučaju da vam CD-key iz nekog razloga ne radi, imate pravo na povrat novca ili zamjenu  – što god vam odgovara. Dakle, nema rizika i zadovoljstvo je zagarantirano.

Instant dostava: CD-keyevi se dostavljaju automatski putem e-maila odmah po primitku uplate.

Ako želite naručiti originalni CD-key posjetite stranicu:

www.ekupovina.org/cdkey-game-com/

 

Gamecards.eu prodaje Game Card-ove za sve popularne MMORPG igre kao što su: World of WarCraft, EVE Online, Aion: The Tower of Eternity, Warhammer Online, Age of Conan, The Lord of the Rings Online, Guild Wars, Lineage 2, Everquest 2, Hellgate: London Star Wars Galaxies, City of Heroes, City of Villains, Dungeons & Dragons Online..

Što je Game Card?

Game card (time-card) je alternativna metoda dodavanja igraćeg vremena na Vaš gaming account, kako bi produžili dozvoljeno igranje MMO igre. Svojevrsna zamjena za plaćanje kreditnim karticama.

Ako želite naručiti Gamecard posjetite:

www.ekupovina.org/gamecards-eu/

 

Preko Steam-a možete kupiti svoje omiljene igre u digitalnom obliku. Kupljene igre se vežu za vaš Steam account, tako da nema brige oko čuvanja i traženja CD-ova. Možemo umjesto vas kupiti sve igre koje su u ponudi preko Steama, a u ponudi je jako puno igara. Igra se šalje na vaš Steam account kao gift tj. poklon.

Za narudžbu igara preko Steam-a, posjetite:

www.ekupovina.org/steam/

 

G2Play.net je web trgovina koja prodaje PC igre, CD-keyeve, gamecardove i ostale digitalne proizvode putem interneta. Preko eKupovine možete naručiti bilo koju igru/CD-key/game card sa G2Play.net.

Za više informacija, posjetite:

www.ekupovina.org/g2play-net/

 

vaša eKupovina

Oglasi